Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
24.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Γ. Λιονάκης για το νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Ένα ακόμη παλικάρι δεν θα γυρίσει σπίτι του (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, με αφορμή το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης το απόγευμα της Τετάρτης.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Όπως αναφέρει ο κ. Λιονάκης, ο 25χρονος νέος ήρθε στην Κρήτη για διακοπές ωστόσο λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο η τετράτροχη μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε με έτερο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος

Σύμφωνα με τον κ. Λιονάκη, πρόκειται για τον 23ο νεκρό στην Κρήτη από την αρχή του χρόνου.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Λιονάκη:

«Ήρθε στη χώρα μας για διακοπές,μόλις 25 χρόνων..
Η μη τήρηση των κανόνων φέρνει τραγικά αποτελέσματα.Η «γουρούνα»αναποδογυρισμένη,ένα όχημα τρακαρισμένο,η τροχαία ΒΟΑΚ ΚΑΙ Αγ.Νικολάου να ρυθμίζει και να αποτυπώνει,και οι φίλοι του με τις άλλες γουρούνες σε απόγνωση να κοιτούν αποσβολωμένοι ..Φιλαράκι που ήρθες να χαρείς τον τόπο μας,δεν πρόλαβες.Είσαι ο 23ος νεκρός της φετινής χρονιάς..Τι κρίμα για όλους μας..
Αν πρόσεχες,αν προσέχαμε,αν ο δρομος είχε νησίδα,αν τηρούνταν οι υπόλοιποι κανόνες που κάθε στιγμή καταπατούνται στον τόπο μας, θα ήσουν σήμερα ζωντανός ανάμεσά μας και αύριο με τους φίλους και την τραγική μάνα σου…Κρίμα και πάλι..».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα