Φρίκη στο Ηράκλειο: Ο πατριός-τέρας φέρεται να βίαζε την 13χρονη ενώ τα αδέλφια της ήταν στο σπίτι

Ο εφιάλτης που βίωνε η 13χρονη δεν έχει προηγούμενο… Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ενημερώθηκαν για την φρικιαστική υπόθεση κάνουν λόγο για ένα έγκλημα σε βάρος μιας παιδικής ψυχής που συγκλονίζει.

Το παιδί αυτό ζούσε σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον, πίστευε ότι όσα βιώνει είναι φυσιολογικά, αφού κανείς δεν βρέθηκε να το προστατεύσει.

Ένα παιδί έξυπνο και με αντίληψη, που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει σε καθηγήτριά του, αναφέροντας ότι το έγκλημα αυτό αφορά σε μια φίλη της και όχι σε εκείνη. Όμως η καθηγήτριά και γενικότερα το εκπαιδευτικό περιβάλλον κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και απευθύνθηκε στην εισαγγελία Ηρακλείου.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά κι αμέσως έδωσαν εντολή στην αστυνομία να αναζητήσει το παιδί, τη μητέρα και τον πατριό της. Μια διαδικασία που ήταν πολύ δύσκολη, αφού κανείς δεν ήξερε που μένει η οικογένεια.

Η διαδικασία αναζήτησης ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί… Κάτοικοι του χωριού που μίλησαν στο Creta24 τόνισαν ότι είδαν αστυνομικούς να ρωτούν πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί και τη μητέρα του. Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το απίστευτο δράμα που συγκλονίζει την Κρήτη και όλη τη χώρα.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια κόβουν την ανάσα. Η ανήλικη φέρεται να είπε, όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού που ενημερώθηκαν σχετικώς, ότι ο φερόμενος ως δράστης έταζε από χρήματα μέχρι κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ στο παιδί για να το … καταστρέψει. Αυτά όλα τις πρώτες φορές, αφού στη συνέχεια το παιδί πίστευε ότι αυτό που κάνει δεν είναι κακό… Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος φέρεται να βίαζε την 13χρονη ενώ τα άλλα αδέρφια της ήταν στο σπίτι και η μητέρα απουσίαζε. «Το κλείδωνε σε δωμάτιο του σπιτιού» μας είπε αρμόδια πηγή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι υπάρχουν ευρήματα που επιβεβαιώνουν τη καταγγελία που έγινε. Η μητέρα είναι αλλοδαπή, αλλά μένει νόμιμα στη χώρα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης εργάζεται στον τουριστικό κλάδο και δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, ενώ όπως γράψαμε ήδη και η σύντροφός του δεν πιστεύει τα όσα καταγγέλθηκαν. Άτομα πάντως που γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για ένα αρρωστημένο περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνουν ανήλικα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα