Συνεχίζεται το θρίλερ για την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη η οποία συνεχίζει να αγνοείται μετά την φονική φωτιά στο μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία την Πρωτοχρονιά, παρά τις αρχικές πληροφορίες πως είχε ταυτοποιηθεί η σορός της.
Νωρίτερα ο κολλητός φίλος της κοπέλας που αγνοείται μετά την φωτιά στο μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της αποτέλεσμα να σβήσει την ανάρτηση.
«Ευχαριστώ όλους όσοι αναδημοσίευσαν το story μου για την αναζήτηση του αγαπημένου μου προσώπου. Δυστυχώς, μας άφησε», ήταν η ανάρτησή του στο Instagram, η οποία σβήστηκε μετά από μια ώρα περίπου.
Επίσης ο αδερφός της άτυχης κοπέλας με story στο Instagram έκανε ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία μαζί με μια καρδιά και ένα λευκό περιστέρι.
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά. Στη συνέχεια όμως και αυτός προχώρησε σε διευκρινιστική ανάρτηση με την με την οποία διαψεύδει πως έχει αναγνωριστεί η σορός της αδερφής του.
«Η Alice δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στ. ιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά.
πηγή: newsit.gr


