Σάββατο, 1 Νοεμβρίου, 2025
20.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Φονικό στο Έλος Χανίων: Στον ανακριτή με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 23χρονος – Φωτογραφίες

Πρέπει να διαβάσετε

Φορώντας αλεξίσφαιρό γιλέκο, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και παρουσία πολλών συγγενών που βρίσκονται στο πλευρό του, ο 23χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του 52χρονου στη γιορτή κάστανου στο Έλος Κισσάμου στα Χανιά, οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου 1/11, στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία σε χώρο δημόσιας συνάθροισης και οπλοχρησία.

Ο 23χρονος εκπροσωπείται από τους δικηγόρους Απόστολο Λύτρα και Γιώργο Φραντζεσκάκη.

Ο 23χρονος δηλώνει μετανιωμένος και συγκλονισμένος και φέρεται να υποστηρίζει ότι έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε, γιατί φοβήθηκε το θύμα όταν έκανε κίνηση, «σα να πήγαινε να βγάλει κάτι».

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου, στη διάρκεια της γιορτής κάστανου στο Έλος Κισσάμου.

Το σημείο που δολοφονήθηκε ο 52χρονος κτηνοτρόφος στη γιορτή κάστανου

Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και ο 52χρονος έπεσε αιμόφυρτος στην πίστα.

Ο πυροβολισμός από τον 23χρονο καθ’ ομολογία δράστη, ήταν εξ επαφής. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ ο νεαρός τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα