Ερωφίλη – Παρτιτούρα στο Heraklion Arts and Culture!

Με επίκεντρο τον πρόλογο του Χάρου της Ερωφίλης, το κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Heraklion Arts and Culture μια κινηματογραφική παρτιτούρα όπου οι αισθήσεις θα διεγείρονται εξίσου μέσα από την σύνθεση της μουσικής, του λόγου και των εικόνων της Κρήτης του σήμερα. του σήμερα.

Την πρωτότυπη αυτή κινηματογραφική παραγωγή μπορείτε να παρακολουθήσετε, on demand,  στη Ζώνη θέασης «Το Κελί του Καλλιτέχνη» και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/Gs3yBkhG3SE

‘Λιώνω τσι δόξες και τιμές, τα ονόματα μαυρίζω Τσι δικοσύνες διασκορπώ και τσι φιλιές χωρίζω.’ (17-18)
Το κείμενο του προλόγου, παρότι το εκφράζει ο ίδιος ο Χάρος, είναι ένα βλέμμα αισιόδοξο στην ζωή και στις αξίες της μέσα από ένα λόγο υψηλής φινέτσας και ομορφιάς. Παντρεύονται έτσι η αγριότητα του θανάτου που δεν διαχωρίζει, με την επιθυμία για μια πραγματική ζωή στο έπακρο.

Συντελεστές:
Μουσική σύνθεση και εκτέλεση: Γιάννης Δερμιτζάκης, Σκηνοθεσία, Σενάριο: Μαρία Γαϊτανίδη, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξης Μαχαιράς, Μοντάζ: Azymmetry Pictyres, Μαρίζα Παπαδημητρίου,  Περφόρμερ: Κατερίνα Ζαχαροπούλου

Με την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα