Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν την 4χρονη κορούλα του να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της απηύθυνε μέσα από την τηλεόραση Creta και την εκπομπή Live με την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο κ. Γιώργος Παχάκης.

Το θαύμα έγινε για την μικρή Μαρίνα από τις Αρχάνες που είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε επέμβαση σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Μόναχο της Γερμανίας, έχοντας στο πλευρό της όλη την Κρήτη, η οποία έγινε μια γροθιά για να καταφέρει να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό προκειμένου το κοριτσάκι να καταφέρει να δώσει αυτή τη σημαντική μάχη.

Και η Μαρίνα στάθηκε γενναία απέναντι στο πρόβλημα της υγείας της και πάλεψε όσο κανείς δεν θα περίμενε από ένα τόσο μικρό πλάσμα, σκορπίζοντας χαρά σε όσους βοήθησαν, σε όσους εύχονταν εδώ και ένα περίπου μήνα για την αίσια έκβαση της περιπέτειάς της.

Η οικογένειά της πάντα εκεί, ακούραστα, αδιαμαρτύρητα, με μεγάλη αξιοπρέπεια, αλλά και μεγάλη ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς αλλά και όλους όσους τους στήριξαν από το υστέρημά τους.

«Έχουμε 1000% επιτυχία στις πρώτη επέμβαση» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας της Μαρίνας, η οποία επιστέφει τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη.

«Οι ίδιοι οι γιατροί λένε πως αυτό που έγινε ήταν ένα θαύμα, δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα είχε τέτοια επιτυχία η επέμβαση» είπε η γιατρός κ. Παρασύρη που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μικρούλας και ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει το νοσοκομείο που δέχτηκε να την χειρουργήσει.

Ο οργανισμός της μικρής Μαρίνας ανταποκρίθηκε άψογα στην επέμβαση και πλέον θα συνεχίσει μία εξειδικευμένη θεραπεία με πρωτόνια η οποία αναμένεται να διαρκέσει δύο περίπου μήνες.

Μάλιστα η ίδια τόνισε πως υπήρξαν στιγμές που όλοι ήταν πολύ απαισιόδοξοι για την έκβαση της επέμβασης και πως πήραν ένα μεγάλο ρίσκο που όμως χάρισε και πάλι το χαμόγελο στη μικρούλα η οποία μετά το τέλος της θεραπείας της θα έχει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.