Ο Λευκός Οίκος επιμένει ότι οι συνομιλίες πλησιάζουν στη γραμμή του τερματισμού εδώ και περίπου έναν μήνα
Ο Λευκός Οίκος επανέλαβε σήμερα τον ισχυρισμό του ότι είναι εφικτή μία συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης ομήρων μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.
«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ» είπε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Κίρμπι στους δημοσιογράφους. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο Κίρμπι έχει επαναλάβει αυτές τις εκτιμήσεις.
Ο Λευκός Οίκος επιμένει ότι οι συνομιλίες πλησιάζουν στη γραμμή του τερματισμού εδώ και περίπου έναν μήνα, ακόμη και όταν σύμφωνα με τους Times of Israel Ισραηλινοί και Άραβες αξιωματούχοι δηλώνουν ότι οι συνομιλίες έχουν σταματήσει από τότε που ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου πρόσθεσε μια σειρά νέων απαιτήσεων τον Ιούλιο.