Συγκινημένοι συγγενείς και φίλοι υποδέχτηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τη μικρή Μαρίνα.

Η 4χρονη από τις Αρχάνες, έδωσε μάχη για τη ζωή της και κατάφερε να βγει νικήτρια και πλέον επέστρεψε στη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού της.

Τη Μαρίνα και τους γονείς της υποδέχτηκαν με δάκρυα χαράς συγγενικά τους πρόσωπα και φίλοι, με το κοριτσάκι να πέφτει στην αγκαλιά των αγαπημένων της ανθρώπων.

Η 4χρονη που είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, κατάφερε να συγκινήσει όλους του Κρητικούς που έγιναν μια γροθιά και βοήθησαν να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για να μεταβεί στο Μόναχο της Γερμανίας όπου χειρουργήθηκε σε εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Η Μαρίνα πάλεψε για τη ζωή της και τα κατάφερε, με τους γιατρούς να μιλούν για ένα «θαύμα», αφού η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία και ο  οργανισμός της μετεγχειρητικά ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο πατέρας της 4χρονης κ. Γιώργος Παχάκης για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε συγκινημένος όλους όσοι βοήθησαν να σωθεί το αγγελούδι του.

Η οικογένεια θα μείνει στην Κρήτη για 20 ημέρες και έπειτα θα επιστρέψει και πάλι στη Γερμανία όπου η μικρή Μαρίνα θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία με πρωτόνια, η οποία αναμένεται να διαρκέσει δύο περίπου μήνες.