Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
28.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Έπεσε Canadair στη διάρκεια πυρόσβεσης στην Κάρυστο – Η στιγμή της συντριβής (βίντεο)

Πρέπει να διαβάσετε

Αγωνία επικρατεί για την τύχη των πιλότων του Καναντέρ που κατέπεσε στην Κάρυστο, την ώρα που γίνονται γνωστές οι πρώτες πληροφορίες για τον τρόπο συντριβής του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το Καναντέρ που έπεσε στην Κάρυστο, έκανε βύθιση, εν συνεχεία έκανε ρίψη και κατά την προσπάθεια ανύψωσης βρήκε ο πλωτήρας σε δέντρο και αποκολλήθηκε από το δεξί φτερό.

Το αεροπλάνο από την απώλεια στήριξης πήρε κλίση δεξιά, καρφώθηκε σε ρέμα και ανεφλέγη.

Την στιγμή τη συντριβής του Καναντέρ αποτύπωσε ο φακός της ΕΡΤ.

Προσώρας δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τους πιλότους.

Ελικόπτερο πετάει αυτή την ώρα πάνω από την περιοχή Πλατανιστός στην Κάρυστο για να δει από κοντά την κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Αυτή την ώρα έχει προσεγγίσει το σημείο πυροσβεστικό όχημα το οποίο επιχειρεί.

Η κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς

Η εικόνα στη φωτιά της Καρύστου είναι βελτιωμένη, ωστόσο η Πυροσβεστική συνεχίζει το έργο της.

Τα ξημερώματα είχε δοθεί εντολή προληπτικής εκκένωσης του οικισμού Πλατανιστός, προκειμένου να μην κινηθεί σε δύσβατη χαράδρα, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την κατάσβεσή της.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα