Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, 2025
20.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ενέδρα θανάτου στον Γιώργο Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Πρέπει να διαβάσετε

Λίγα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του στον Άλιμο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο δολοφονίας όπου ο επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης δέχτηκε καταιγισμό από σφαίρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην οδό Αννίνου στον Άλιμο όταν ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες, ενώ στο σημείο του εγκλήματος η Αστυνομία εντόπισε 10 κάλυκες.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν το δρομολόγιο του.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι μετά τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ενώ ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr.

Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR.

Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Πηγή: cnn.gr

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα