Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ελ. Βατσινά: Ας ασχοληθεί σοβαρά η Κυβέρνηση με την στεγαστικη κρίση

Πρέπει να διαβάσετε

Τρεις ημέρες περιθώριο έχουν ακόμη οι φοιτητές που δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα στέγασης για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Μετά την ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά, αναλύοντας τα επιχειρήματα για την επαναλειτουργία της πλατφόρμας, η ανάγκη αναγνωρίστηκε από τα υπουργεία και η πλατφόρμα άνοιξε ξανά.

“Θα ήταν άδικο να μείνουν εκτός της μικρής αυτής ενίσχυσης, φοιτητές δικαιούχοι του επιδοματος στέγασης. Με δεδομένη τη στεγαστική κρίση πάντως, θα ήταν αναγκαίο, η Κυβέρνηση να επανεξετάσει τους τρόπους στήριξης φοιτητών, νέων και οικογενειών μπροστά σε αυτό το ολοένα διογκούμενο πρόβλημα που απειλεί την ίδια την κοινωνικη συνοχή” – δήλωσε η κ.Βατσινά εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση (έστω) στο δίκαιο αυτό αίτημα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα