Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 3 κοριτσιών μέσα σε 3 μόλις χρόνια στην ίδια οικογένεια

Πρέπει να διαβάσετε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων τριών κοριτσιών στην ίδια οικογένεια σε χρονικό διάστημα τριών ετών στην Πάτρα καθώς ο εισαγγελέας παρήγγειλε να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα

Όπως αναφέρει το pelop.gr, προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα. Σημειώνεται πως απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής. Μάλιστα, με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα