Σχέδιο για την καταπολέμηση των κορωνοπάρτι -και ενόψει του Πάσχα– καταρτίζει η ΕΛ.ΑΣ ώστε να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα. Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, τις επόμενες ημέρες επιχειρήσεις της αστυνομίας θα στηθούν σε πολλές περιοχές.

Σήμερα Τετάρτη, περιπολικά και αστυνομικοί φρουρούν την οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι αλλά και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Το σχέδιο ξεκίνησε με την πλατεία Βαρνάβα ενώ επεκτείνεται παντού. Μάλιστα, την Μεγάλη Εβδομάδα η επιτήρηση της αστυνομίας αναμένεται να είναι και πιο έντονη, με στόχο όπου υπάρχει υποψία για κορωνοπάρτι, να συνοδεύεται από επέμβαση των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην κάθε περιοχή θα ελέγχονται και οι καταστηματάρχες. Μεγάλη πρόκειται να είναι η επιχείρηση της αστυνομίας και την Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα του Επιταφίου, αλλά και το Μεγάλο Σάββατο, το βράδυ της Ανάστασης.

Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά την περιοχή της Κυψέλης, οι Αρχές έχουν στο μυαλό ένα διαφορετικό σχέδιο, καθώς εκεί εντοπίστηκε ένα διαφορετικό μείγμα συμμετεχόντων στα κορωνοπάρτι.

Πηγή: ethnos.gr