Τετάρτη, 12 Μαρτίου, 2025
22.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα – Γνωστοί επαγγελματίες «φωτογραφίζουν» τον δράστη

Πρέπει να διαβάσετε

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (11/03) στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στην περιοχή Μακρυγιάννη στην Πάτρα.

Η φωτιά «ξέσπασε» σε τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο, τα οποία ανήκουν σε γνωστούς επαγγελματίες της πόλης. Οι κάτοχοι των οχημάτων κατήγγειλαν μάλιστα στην Αστυνομία συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την εμπρηστική ενέργεια, σύμφωνα με το thebest.gr.

Η υπόθεση φαίνεται να συνδέεται με προσωπικές διαφορές, ενώ, η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαλευκάνει τα αίτια της πυρκαγιάς και να εντοπίσει τον δράστη.

Το περιστατικό προκαλεί έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά η αυξανόμενη τάση εμπρηστικών επιθέσεων, εν μέσω αυξανόμενης έντασης σε προσωπικές ή επαγγελματικές αντιπαραθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα