Μετά από τρεις φορές που συναντήθηκαν στην ίδια κουζίνα, με την τελευταία να λαμβάνει
χώρα την 27η Αυγούστου στο εστιατόριο the butcher’s bar στη Χερσόνησο, οι δύο chefs είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.
Ο λόγος για τον βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Άγγελο Λάντο που δραστηριοποιείται σε γνωστό και πολυβραβευμένο εστιατόριο των Αθηνών και έχει την επιμέλεια σε γνωστά food points στην χώρα ενώ μοιράζεται και τις γνώσεις του σε γνωστό ΙΕΚ της Αθήνας και για τον δικό μας γνωστό, κρητικό chef, Χρήστο Λάπα, που τα τελευταία χρόνια, εκτός από την παρουσία του στην Τηλεόραση CRETA με το γαστρονομικό μαγκαζίνο food project, έχει δείξει και την αγάπη και το ταλέντο του σε γνωστές επιχειρήσεις εστίασης του Ηρακλείου με την ιδιότητα της συμβουλευτικής καθοδήγησης, καθώς και στις επιχειρήσεις εστίασης του Γιάννη Κορδώνη, στο saradari seafood restaurant και στο the butcher’s bar, στο οποίο είναι και συνιδιοκτήτης.
Οι δύο chefs, που συνδέονται με στενές, φιλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, μπήκαν από πέρυσι σε διαδικασία συζητήσεων με γνωστό όμιλο ξενοδοχειακών μονάδων με τις οποίες ακόμα βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.
Μέσα από τις συζητήσεις αυτές προέκυψαν και άλλες προτάσεις που θέλουν τους δύο γνωστούς chefs να ενώνουν τις μαγειρικές τους δυνάμεις και να μπαίνουν σε τροχιά συζητήσεων με σκοπό την επιμέλεια a la carte εστιατορίων σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη…