Συχνή επικοινωνία με το προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, έχει η 63χρονη Σίλβια Μπελτραμέτι, η γυναίκα από την Αργεντινή που κέρδισε την μάχη με τον κορωνοϊό, μετά από 75 ημέρες νοσηλείας.

«Σας θυμάμαι, να είστε καλά», είναι δύο από τα συχνότερα μηνύματα που στέλνει η Σίλβια στον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ανέστη Κιούλπαλη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τη Μαρία Μπινιχάκη.

«Δεν ξεχνάει το Βενιζέλειο. Ήταν μια εμπειρία ζωής», δήλωσε ο κ. Κιούλπαλης και συνέχισε: «Βρέθηκε ολομόναχη σε μια ξένη χώρα, σε πολύ βαριά κατάσταση. Επί εβδομάδες πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου».

Υπενθυμίζεται πως η 63χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από κρουαζιερόπλοιο, διαγνώστηκε με κορωνοϊό, πάλεψε και τελικά κατάφερε να βγει νικήτρια και να επιστρέψει στην πατρίδα και την οικογένειά της.

Δεν ξεχνά την Κρήτη, την αγαπούσε άλλωστε πολύ πριν αποτελέσει κομβικό σημείο στη ζωή της, ενώ ούτε οι γιατροί και οι νοσηλευτές που στάθηκαν στο πλάι της επί 2,5 μήνες μπορούν να την ξεχάσουν. Έχει κερδίσει άλλωστε τον θαυμασμό τους για την πίστη, τη δύναμη και το κουράγιο της.