Ο Σπύρος Δανέλλης μίλησε στην τηλεόραση Creta για τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων με φόντο την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και τις απειλές που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου αποκαλύπτει τις ευθείες απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και την αντίδραση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη μόλις ενημερώθηκε για τα απειλητικά μηνύματα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν, όπως ο ίδιος δήλωσε, οι απειλές εναντίον των μελών της οικογένειάς του που κορυφώθηκαν λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής για την ομιλία του που «σφράγισε» την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η μαρτυρία του Σπύρου Δανέλλη συγκλονίζει για τις πιέσεις που δέχτηκε και ενώ όπως δήλωσε «οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο δεν με προστάτεψαν».

Παράλληλα έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο ένταξής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ωστόσο να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ως προς τις συνεργασίες της επόμενης ημέρας με φόντο τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές ή τις εθνικές εκλογές.

Δείτε όσα είπε ο κ. Δανέλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta:

Σωτήρης Μεταξάς