Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025
23.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Χάος στις ΗΠΑ: Νέα παραίτηση στην κυβέρνηση η Τραμπ – Αποχώρησε ο ειδικός απεσταλμένος στη Βόρεια Ιρλανδία

Πρέπει να διαβάσετε

Την παραίτησή του από το κυβερνητικό σχήμα του Ντόναλντ Τραμπ υπέβαλλε ο Μικ Μαλβάνι, έπειτα από τα τραγικά γεγονότα στο Καπιτώλιο, αναφέροντας πως «δεν μπορώ να παραμείνω στη θέση μου».

Ο πρώην διευθυντής προσωπικού του Τραμπ, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του απεσταλμένου στη Βόρεια Ιρλανδία, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο CNBC.

«Κάλεσα τον Μάικ Πομπέο χθες το βράδυ για να τον ενημερώσω ότι παραιτήθηκα. Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να μείνω. Εκείνοι που επιλέγουν να μείνουν και έχω μιλήσει με μερικούς από αυτούς, επιλέγουν να μείνουν επειδή ανησυχούν ότι ο πρόεδρος μπορεί να τους αντικαταστήσει με κάποιον χειρότερο» αποκάλυψε ο Μαλβάνι.

Αυτή ήταν η τελευταία από μια σειρά παραιτήσεων κυβερνητικών στελεχών, έπειτα από τα γεγονότα της Τετάρτης στην Ουάσινγκτον. Η αναπληρωτής γραμματέας τύπου Σάρα Μάθιους, η επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ, και η κοινωνική γραμματέας του Λευκού Οίκου Ρίκι Νισέτα, παραιτήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα