“Η ομαδικότητα και η αγωνιστικότητα αποτελούν ευαγγέλιο για την ομάδα μας” ανέφερε προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, με αφορμή την εκπληκτική πορεία που κάνει το κρητικό συγκρότημα στην Σούπερ Λίγκ 2 και την πρώτη θέση, που έχει στην βαθμολογία.

Ο Εργοτέλης ταξιδεύει στη Δράμα για να συνεχίσει το αήττητο σερί του, με τις 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Μπουρσέλης και Θέμης Πατρινός, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Δόξα.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Ταουσιάνης, για την αναμέτρηση με τη Δόξα, “είναι μια αξιόλογη ομάδα, έχει δείξει τα δόντια της σε κάποια παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε με το πλάνο μας και την βάση του οικοδομήματος που είναι η αγωνιστικότητα και η ομαδικότητα.
Εχω πεί ότι το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι μέλος μιας ομάδας είναι η θυσία. Και το τι πρέπει να κάνεις εσύ για τους άλλους και όχι οι άλλοι για σένα. Αυτό αποτελεί ευαγγέλιο για την ομάδα μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο όλα τα παιδιά”.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης, σκόρερ του Εργοτέλη στη μεγάλη νίκη επί της Παναχαικής, ανέφερε ότι “σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τις καιρικές συνθήκες και το γήπεδο. Εμείς έχουμε την ψυχολογία και πιστευω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Θέμης Πατρινός, με την σειρά του, τόνισε πως “έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει προσοχή. Είναι θέμα διαχείρισης των ποδοσφαιριστών. Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για τη νίκη. Ψυχολογικά είμαστε πολύ ανεβασμένοι. Εχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Τώρα μας βοηθάνε και τα αποτελέσματα. Είμαστε όλοι σαν μια γροθιά”.