Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
27.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Από την Κρήτη στην Γερμανία ασθενής με κορωνοϊό

Πρέπει να διαβάσετε

Από την Κρήτη στην Γερμανία, αναμένεται να μεταφερθεί το απόγευμα της Τρίτης ένας 70χρονος τουρίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η αναχώρηση θα γίνει από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο 70χρονος βρισκόταν για διακοπές στο νησί. Την περασμένη Τετάρτη, επιβαρύνθηκε η υγεία του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην κλινική COVID του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, τα συμπτώματα του άνδρα παρουσίασαν επιδείνωση. Μάλιστα, ο άνδρας αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα (δύσπνοια) με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η νοσηλεία του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Μάλιστα, ο άνδρας θα μεταφερθεί διασωληνωμένος στην πατρίδα του ενώ την Τρίτη μεταφέρθηκαν από την Ρόδο και την Λέρο ακόμη δύο άτομα, προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα