Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
29.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Αντιπολεμική εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο

Πρέπει να διαβάσετε

Η Π.Α.Σ.Π. Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αντιπολεμικού χαρακτήρα,  την Τρίτη 15 Μαρτίου 9:00-14:00 στο χώρο του ιδρύματος, στο Αμφιθέατρο «ΣΜΥΡΝΑΚΗ» και καλεί όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα, τους φοιτητές αλλά και την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου να παρευρεθούν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε καθημερινά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην, όχι και τόσο μακρινή από εμάς  Ουκρανία. Εχθροπραξίες, βομβαρδισμοί και θάνατοι συνθέτουν το πραγματικό πρόσωπο του πολέμου. Αθώοι άνθρωποι και παιδιά χάνουν καθημερινά τη ζωή τους με τραγικό τρόπο. Όσοι δε, γλιτώνουν από τις εχθροπραξίες έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της προσφυγιάς. Χαμένοι σε έναν πόλεμο είναι όλοι, ιδιαίτερα όμως ο άμαχος πληθυσμός.

Με αφορμή αυτόν τον πόλεμο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι «Το αίμα είναι για να δωρίζεται και όχι για να χύνεται».

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν έτσι και αλλιώς ποτέ, ιδιαίτερα σε δύσκολες υγειονομικά εποχές όπως αυτές που διανύουμε καθώς βλέπουμε καθημερινά συνανθρώπους μας να το έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα