Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την προφορική συμφωνία με τον 26χρονο Αυστραλό ακραίο επιθετικό, Bruce Kamau, κάνοντας γνωστό ότι κάνει ενέργειες να τον φέρει στην Ελλάδα, ώστε να ταξιδέψει με την κρητική αποστολή στην Ολλανδία, την προσεχή Κυριακή.
Το πρόβλημα, είναι πως λόγω Covid-19, τα σύνορα είναι κλειστά, ενώ υπάρχουν και διαδικασίες που πρέπει να διευθετηθούν όπως είναι τα θέματα βίζας και εξόδου από την Αυστραλία.
Στον ΟΦΗ κάνουν προσπάθειες ώστε, ο παίκτης να είναι μέχρι την Κυριακή, στο Ηράκλειο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά να πετάξει με την αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Διαφορετικά είναι πιθανό, να κάνει στην Αυστραλία τις εξετάσεις και να ταξιδέψει απευθείας για την Ολλανδία, ώστε να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή.