Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2025
6.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Άγριο ξύλο σε αγώνα ΗΠΑ-Καναδάς στο χόκεϊ επί πάγου: Πλακώθηκαν τρεις φορές μέσα στα πρώτα 9 δευτερόλεπτα

Πρέπει να διαβάσετε

Στους αγωνιστικούς χώρους φαίνεται ότι έχει μεταφερθεί η κόντρα ΗΠΑ-Καναδά μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ντόναλντ Τραμπ για μετατροπή του Καναδά σε 51η πρώτη πολιτεία και την επιβολή δασμών.

Τρανή απόδειξη όσα συνέβησαν στον αγώνα χόκεϊ επί πάγου των εθνικών ομάδων των δύο χωρών όπου έπεσε άγριο ξύλο σε τρεις διαφορετικούς καβγάδες που ξέσπασαν στα πρώτα εννέα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Την αρχή έκαναν μόλις δύο δευτερόλεπτα από τη σέντρα ο Matthew Tkachuk των ΗΠΑ και ο Brandon Hagel του Καναδά. Τη σκυτάλη πήραν ο αδελφός του πρώτου, Brady και ο Καναδός Sam Bennett ενώ στον τρίτο καβγά συμμετείχαν ο Αμερικανός J T Miller και ο αντίπαλός του από τον Καναδά Colton Parayko.

Η… καλή ημέρα είχε φανεί από νωρίτερα όταν οι Καναδοί φίλαθλοι στον αγώνα 4 Nations Face-Off που διεξήχθη στο Μόντρεαλ, αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.


Για την ιστορία, πάντως, οι Αμερικανοί δεν φάνηκε να πτοούνται από το εχθρικό κλίμα σε βάρος τους καθώς επικράτησαν 3-1 του Καναδά εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό του τουρνουά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα